Werkwijze Online Marketing Business

Online Marketing Business is een growth agency die ICT bedrijven helpt aan meer leads en afspraken door inzet van data gedreven online marketing technieken.  Wij merken dat steeds meer bedrijven online actief zijn of worden en dat data belangrijk wordt. Inmiddels bieden de vele software oplossingen die beschikbaar zijn grote kansen om je business te laten groeien.

Linkedin en Inbound Marketing

Wij gebruiken LinkedIn en Inbound Marketing om meer leads en afspraken te krijgen. Via LinkedIn komen we heel gericht uit bij de buyer persona. Dit is de persoon waar wij onze business op gericht hebben. Via de Inbound marketing methodology zorgen we ervoor dat mensen die op zoek zijn naar bijv. meer leads, afspraken en/of inzicht in hun online marketing data dat zij als zij op zoek zijn naar een oplossing dat zij bij ons uitkomen. Dit gebeurt door relevante content te delen in de verschillende fases die klanten doorlopen om tot aankoop over te gaan.

Inzicht in buyer persona

Voorafgaand aan onze activiteiten gaan wij met je in gesprek om te horen welke groei doelen je wilt realiseren. Daarna starten we met het in kaart brengen van je buyer persona (dit is een fictief meest ideale klant waar je graag je acties op wilt uitvoeren) en om je strategie te bepalen. Als dit helder is dan beginnen we met de onboarding proces en starten we de 1e campagnes.

Verwachte resultaten

Onze manier van werken heeft er voor gezorgd dat wij voor een aantal opdrachtgevers hoge afspraken conversies hebben gerealiseerd tussen de 30 – 50%.

De verschillende stappen om tot samenwerking te komen

1 . Telefonisch kennismakingsgesprek (Wij gaan in een telefoongesprek kijken wat de commerciële uitdagingen zijn en of Online Marketing Business de juiste partij hiervoor is)

2. Een vragenlijst met een aantal vragen om inzicht te krijgen in jouw business, wat betreft je doelstellingen en eventuele je huidige online marketing activiteiten.

Wil je ook meer leads en afspraken met jouw doelgroep?

Boek een Gratis Kennismakingsgesprek

footer-image-roundabout
footer-image-primarox
footer-image-Angarde
footer-image-eckoh