Werkwijze Online Marketing Business

Online Marketing Business is een growth agency die bedrijven helpt aan meer leads en afspraken door inzet van data gedreven online marketing technieken.  Dit doen we door gebruik te maken van Hubspot software en LinkedIn automation tools. Wij merken dat steeds meer bedrijven online actief zijn of worden en dat data belangrijk wordt. Inmiddels bieden de vele software oplossingen die beschikbaar zijn grote kansen om je business te laten groeien. Wij hebben sales- en marketing oplossingen voor zowel de korte- midden en lange termijn.

Hieronder vind je informatie over onze werkwijze. Wil je iets specifieks lezen? Klik hieronder dan op een link waar je interesse naar uit gaat en je springt naar dat deel van het blog. Alles weten? Scroll dan lekker door.

  1. Strategie, structuur en tools
  2. Inzicht in buyer persona
  3. Verwachte resultaten
  4. De stappen om tot samenwerking te komen

Strategie, structuur en tools

Om als bedrijf succesvol aan de slag te kunnen met sales en marketing is het goed om te kijken wat de behoefte zijn van je klanten. Waar ligt bij hen de behoefte. Wat kun jij doen om hen te helpen, zodat zij hun targets of doelstellingen behalen?

Wij kijken voor wie jij als bedrijf een oplossing biedt. Wie is de buyer persona en wat is hun reis die zij afleggen om tot koop over te gaan.

Zodra dit helder is dan kijken wij naar de marketing- en sales processen in de organisatie.  Vaak blijkt dat er al veel is gedaan en zorgt een kleine aanpassing in structuur of strategie dat er al snel resultaten geboekt kunnen worden.  Als dit proces ingezet is gaan we kijken hoe we dit voor de langere termijn kunnen inbedden in de organisatie. 

Wil je nieuwe leads of meer kwalitatieve afspraken? Of je hebt al veel leads en afspraken maar je wil een hogere conversie? Maak een afspraak en wij gaan kijken hoe we je verder kunnen helpen.  Boek hier een afspraak

Inzicht in buyer persona

Voorafgaand aan onze activiteiten gaan wij met je in gesprek om te horen welke groei doelen je wilt realiseren. Daarna starten we met het in kaart brengen van je buyer persona (dit is een fictief meest ideale klant waar je graag je acties op wilt uitvoeren) en om je strategie te bepalen. Als dit helder is dan beginnen we met de onboarding proces en starten we de 1e campagnes.

Verwachte resultaten

Onze manier van werken heeft er voor gezorgd dat wij voor een aantal opdrachtgevers hoge afspraken conversies hebben gerealiseerd tussen de 30 – 50%.

De stappen om tot samenwerking te komen

1 . Telefonisch kennismakingsgesprek (Wij gaan in een telefoongesprek kijken wat de commerciële uitdagingen zijn en of Online Marketing Business de juiste partij hiervoor is)

2. Een vragenlijst met een aantal vragen om inzicht te krijgen in jouw business, wat betreft je doelstellingen en eventuele je huidige online marketing activiteiten.

Nooit meer worstelen met het krijgen van leads en afspraken?
Plan direct een afspraak met ons in.

JA, STARTEN

0 (5)

Tom Spoor - Founder Online Marketing Business

Meer info:

E-mail: tom@onlinemarketingbusiness.nl

Telefoon: 0031 (0)6-24235399

linkedin_legacy_color-1

download
footer-image-primarox
download (1)
footer-image-eckoh