Krijg direct meer leads via LinkedIn automation tool Joobi
Boek GRATIS demo

Onze werkwijze

Wij helpen bedrijven te laten groeien door het maximale uit LinkedIn te halen in combinatie met gebruik van een goed CRM en andere relevante IT tools. Om dit succesvol te doen werken wij volgens het volgende stappenplan.

Stap 1: bespreken doelen en groeikansen

We bespreken je huidige en je gewenste situatie. Deze leggen we vast en bepalen samen de strategie.

Stap 2: doelgroep bepaling - we kijken welke klanten nu echt voordeel hebben van je product

Denk je zeker te weten wat jouw klant wil, of weet je het zeker? Dat laatste is beter; als klanten zich begrepen voelen sta je al 1-0 voor op de concurrentie. Daarom start een samenwerking altijd eerst met het samen in de huid kruipen van de klant die je wilt hebben wat zijn de pains van hen om hier zo goed mogelijk op in te spelen. Hoe kun jij ervoor zorgen dat de klant door jouw oplossing van zijn huidige naar zijn gewenste situatie komt? Wie is dan deze persoon, wat doet hij of zij en wat zijn zijn dagelijkse uitdagingen waar jouw bedrijf bij kan helpen? Als je deze punten weet dan is de buyer persona bepaald.

Stap 3: we kijken of jouw producten/diensten aansluiten bij wat klanten willen?

Als we samen de uitdagingen kennen kan er ook relevante content geschreven worden, zoals blogs, artikelen en whitepapers. Belangrijk daarbij is dat het onderscheidende vermogen vaak niet zit in de producten of diensten, maar veel meer in de manier waarop je iets voor de klant doet. Samen maken we een content kalender, waar bij voorkeur ook wat menselijke of persoonlijk onderwerpen beschreven worden. Een inspirerend verhaal van een collega kan namelijk veel nieuwe klanten opleveren.

 

“Continue in beeld bij de doelgroep, gekwalificeerde afspraken, bij de juiste beslissers aan tafel en nog beter klant begrip”

Stap 4: de start van inrichting en campagnes

Online Marketing Business is een HubSpot growth agency die bedrijven helpt aan meer verkoopkansen en afspraken door inzet van data gedreven online marketing technieken. Dit doen we met Hubspot software en LinkedIn automation tools. De geschreven blogs, artikelen of whitepapers sturen wij naar een vooraf bepaalde doelgroep. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om alles wat geschreven is als ‘sponsored content’ bij LinkedIn aan te bieden om een nog groter bereik te realiseren.

Wat we nog meer anders doen? We helpen jou met aantrekkelijke LinkedIn promotieteksten om de berichten nog beter te laten openen en nieuwe klanten naar jouw website te leiden. Daarnaast maken we alleen maar gebruik van zeer ervaren content schrijvers om de kwaliteit te waarborgen.

Stap 5: Meten is weten, zorgen voor continuïteit

Terug naar de vraag ‘Weet je zeker wat jouw klanten willen?’ Online Marketing Business betekent dat alles meetbaar is. Daarmee kunnen website teksten verbeterd worden of zelf verwijderd als blijkt dat ze nooit worden bekeken. We zien ook welke blogs gewaardeerd werden en zorgden voor veel verkoopkansen. Dat betekent ook dat het slim is om opnieuw in te gaan op de onderwerpen die voor de klant het meest relevant zijn. Eens?

Ben je klaar voor Online Marketing Business?

Check het zelf door het invullen van deze vragenlijst of neem contact met ons op.

Nu jouw kans, wil jij weten hoe dit voor jou kan werken?

Boek een Zoom call

of download direct de 30 leadgeneratie tips

Ontwerp zonder titel (81)

Tom Spoor - Founder Online Marketing Business - Direct contact? Bel mij op 06-24235399

 

 

 

 

download
footer-image-primarox
download (1)
footer-image-eckoh