Krijg direct meer leads via LinkedIn automation tool Joobi
Boek GRATIS demo

Wat kost Hubspot?

Je wil aan de slag met marketing automation en/of sales automation. Hubspot is dan de logische software keuze: het neemt de belangrijkste online tools en combineert deze in één krachtig all-in-one marketing platform. Maar wat zijn de kosten van Hubspot? En welke versie van Hubspot kies je voor jouw bedrijf? Online Marketing Business de solution agency partner van Hubspot in Amsterdam, Utrecht en 't Gooi geeft graag antwoorden en helpt jou graag op weg.

Welke functies biedt Hubspot?

Hubspot biedt alle tools(social media, SEO, e-mail, automation, chatbot, blog, landingspagina's etc) die je nodig hebt voor inbound marketing. Online Marketing Business leert jou hoe je deze tools optimaal inzet en welke je nodig hebt. Wij kunnen je ook helpen met implementatie van HubSpot in je bedrijf. Hierbij vind je de link naar de HubSpot prijzen voor ondersteuning van de implementatie en uitvoering.

Om te beginnen heeft Hubspot een gratis CRM, waarbij je kosteloos een onbeperkt aantal gebruikers kunt aanmaken. Het geeft op een fijne, gebruiksvriendelijke manier een compleet overzicht. Naast deze CRM in het platform kun je ook gebruik maken van het mailing programma, chatbot, formulier te gebruiken voor je website. Bovendien kun je taken en notities bijhouden, monitoren. Dus zelfs met de gratis Hubspot versie kun je al aardig uit de voeten. 

Naast de gratis Hubspot is er een mogelijkheid om je eigen website te maken in de CMS waarmee je heel eenvoudig zelf een website, landingpagina's of blogs. Omdat dit helemaal ontwikkeld is rond een marketinggedachte én ook erg makkelijk in gebruik is, maak je in no time een website die zorgt voor extra leads.

Daarnaast biedt Hubspot 3 software mogelijkheden zoals Hubspot Marketing, Sales en Service Hub en de Growth suite(marketing, sales en service).

Hubspot Marketing Hub

Wanneer je start met marketing automation, is Hubspot Marketing Hub ideaal: alleen nog doeltreffende marketingacties en geautomatiseerde workflows. Zonder al te veel moeite krijg je verhoogde traffic en meer prospects.

De prijzen van Hubspot Marketing Hub zijn zo opgebouwd, dat er voor elk bedrijf een passende oplossing is. Er zijn zelfs gratis marketingtools. Wil je echt serieus aan het werk? Overweeg dan minimaal de Starter.

 •         Free: gratis versie
 •         Starter: prijzen vanaf €46/maand
 •         Professional: prijzen vanaf €740/maand
 •         Enterprise: prijzen vanaf €2.944/maand

 

Sales en Service Hub

Ook je complete salesflow optimaliseren en de klantbeleving verbeteren? Dan heb je de Sales Hub nodig. Deze toolset zorgt er onder andere voor dat je meer business genereert en dat je weet in welke leads je tijd moet steken. Bovendien automatiseert de Sales Hub alle repeterende verkooptaken.

Daarnaast biedt HubSpot nog een Sales platform aan:

 • Free (gratis versie)
 • Starter (vanaf 46 euro per maand)
 • Professional (vanaf 368 euro per maand)
 • Enterprise (vanaf 1.110 euro per maand)

Wil je jouw klanten een perfecte service bieden? Met de Service Hub ga je voorbij hun verwachtingen. Met deze tools heb je alles in huis om de klantentevredenheid naar 100% te brengen.  

Prijzen Service Hub

Dit zijn de prijzen voor het Service platform:

 • Free (gratis versie)
 • Starter (vanaf 46 euro per maand)
 • Professional (vanaf 368 euro per maand)
 • Enterprise (vanaf 1.110 euro per maand)

Growth Suite (marketing, sales en service)

Besluit je aan de slag te gaan met inbound marketing? Wil je inzicht in je buyer persona? Een geweldige buyer én customer journey? Combineer dan Hubspot Marketing, Sales en Service Hub. Ook de kosten van Growth suite zijn laag in vergelijking met de extra omzet die je genereert:

Tot slot zijn dit alle prijzen voor de complete Growth Suite (Marketing, Sales & Service gebundeld):

 • Free (gratis versie)

 • Starter (vanaf 104 euro per maand)
 • Professional (vanaf 1.107euro per maand)
 • Enterprise (vanaf 3.864 euro per maand)

Benieuwd wat werken met Hubspot Amsterdam bureau Online Marketing Business voor jouw bedrijf kan doen? Maak dan een afspraak. We vertellen je graag meer.

                                        Ja, ik wil een Gratis Brainstormsessie
download
footer-image-primarox
download (1)
footer-image-eckoh