Over Online Marketing Business

Wij hebben inmiddels jarenlang kennis opgedaan met online- marketing & sales. Deze kennis zetten wij in voor onze klanten en wie weet binnenkort voor jouw bedrijf. Onze focus ligt vooral op ICT bedrijven die hulp willen hebben om hun commerciële doelstellingen te halen.

Wij ondersteunen bij

  • Leadgeneratie
  • het leveren van sales en marketing qualified leads en afspraken
  • im- en optimalisatie van je sales- en marketing proces 

Welke diensten?

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit.

Uit onderzoek Forrester blijkt dat 68% van de klanten tegenwoordig zelf eerst op internet kijken, voordat zij contact met een bedrijf opnemen. We zetten diverse middelen in zoals video prospecting, LinkedIn, bedrijfsherkenning software, retargeting, CRM etc om ervoor te zorgen dat je op een gestructureerde manier sales kunt doen. Bovendien helpen we bedrijven met het beter vindbaar worden in Google en andere zoekmachines en social media. Wij bieden hiervoor de volgende diensten Inbound Marketing of LinkedIn leadgeneratie

Specialisten met passie

Jouw doelstellingen staan voorop. Wij beschikken over de kennis, ervaring en specialisten. We leveren geen standaard oplossingen, maar bepalen samen met je de meest optimale combinatie van kanalen, technologie en mensen.

Onze aanpak

Met een strategische aanpak gaan wij voor je aan de slag. Wij kijken eerst waar snelle resultaten zijn te boeken, we onderzoeken deze en indien nodig verbeteringen wij deze. Zodra dit nodig is starten wij met nieuwe campagnes en stellen nieuwe kanalen voor. We blijven constant meten en optimaliseren om zo het beste rendement te halen.

Voor wie mogen we bouwen aan business?

We werken vooral voor ICT bedrijven in Nederland en United Kingdom. 

ripl

Wil je eens weten hoe wij werken?

Boek een Gratis Kennismakingsgesprek

footer-image-roundabout
footer-image-primarox
footer-image-Angarde
footer-image-eckoh