Krijg direct meer leads via LinkedIn automation tool Joobi
Boek GRATIS demo

Onze werkwijze

Wij helpen jouw bedrijf om alles uit jullie online marketing en sales te halen. Vaak lijkt dit in de praktijk lastig voor veel bedrijven. Bij ons niet.
Bij ons weet je precies wat je doet, waarom je het doet en wat het mogelijk gaat opleveren. Eenvoud, expertise en daadkracht.
Om tot een succesvolle campagne te komen die je nieuwe leads, klanten en opdrachten opleveren, werken wij volgens het volgende stappenplan:

Stap 1: connect call

In een kort kennismakingsgesprek horen we graag je wensen en vragen wij je om de online marketing /sales vragenlijst in te vullen. Hiermee krijgen wij een helder beeld van je online business. We plannen bovendien in dit gesprek ook direct een nieuwe afspraak.

Stap 2: discovery call maken

Aan de hand van de vragenlijst gaan we dieper in op jouw antwoorden om zo een helder te krijgen wat jullie nu doen en waar je naartoe wilt groeien. Bovendien kunnen we ook samen beoordelen of wij de juiste match voor je zijn. Dit doen we uiteraard volledig transparant.

Stap 3: strategie call en oplossing

Aan de hand van de informatie die wij tijdens onze discovery call naar boven krijgen en jouw doelen gaan we in deze gesprek de strategie en oplossing bespreken voor de aankomende periode.

 

“Continue in beeld bij de doelgroep, gekwalificeerde afspraken, bij de juiste beslissers aan tafel en nog beter klant begrip”

Stap 4: prijsvoorstel

Jij krijgt van ons een investering voorstel aan de hand van de informatie uit de strategie sessie. 

Stap 5: aan de slag!

Zodra investerings voorstel akkoord is gaan we aan de slag met workshops, tooling implementatie en de start van de 1e campagnes.

Ben jij klaar om gestructureerd meer leads, klanten & opdrachten te krijgen?

Check het zelf door het invullen van deze vragenlijst of neem contact met ons op.

Nu jouw kans, wil jij weten hoe dit voor jou kan werken?

Boek een Zoom call

of download direct de 30 leadgeneratie tips

gold-badge-color

Wij zijn er trots op dat Online Marketing Business Gold Partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals "as a Service" bedrijven en bedrijven actief in de GEO wereld.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

Meer weten?

Boek dan direct een gratis gesprek!