Krijg direct meer leads via LinkedIn automation tool Joobi
Boek GRATIS demo

Onze werkwijze

Wij helpen jouw bedrijf om alles uit jullie online marketing en sales te halen. Vaak lijkt dit in de praktijk lastig voor veel bedrijven. Bij ons niet.
Bij ons weet je precies wat je doet, waarom je het doet en wat het mogelijk gaat opleveren. Eenvoud, expertise en daadkracht.
Om tot een succesvolle campagne te komen die je nieuwe leads, klanten en opdrachten opleveren, werken wij volgens het volgende stappenplan:

Stap 1: samen in gesprek

Allereerst gaan wij samen in gesprek. We leren elkaar beter kennen en ontdekken samen de groeimogelijkheden van jouw organisatie. Het doel is om duidelijk te krijgen wie jullie doelgroep is en wat de beste manier is om hen te bereiken.

Stap 2: een conceptfunnel maken

Vervolgens maken wij een conceptfunnel. We werken al onze ideeën uit en bekijken welke invalshoek het best mogelijke resultaat oplevert. Wij bezitten slimme tools die precies berekenen wat het kost en wat de mogelijke opbrengsten zullen zijn. Volledig transparant en eerlijk.

Stap 3: een voorstel om jouw doelen te behalen

Aan de hand van de informatie tijdens ons gesprek, de gestelde doelen en de conceptfunnel doen wij jouw een voorstel dat past binnen jullie verwachtingen en budget. Wij hebben maar één doel: jouw commerciële doelen te behalen en overtreffen.

 

“Continue in beeld bij de doelgroep, gekwalificeerde afspraken, bij de juiste beslissers aan tafel en nog beter klant begrip”

Stap 4: implementatie

Zijn we samen enthousiast? Mooi! Dan gaan wij aan de slag om alles in te richten, te fine-tunen en klaar te maken om gas te geven. Wij doen de volledige implementatie voor de hele strategie zonder dat jij hier naar om hoeft te kijken.

Stap 5: aan de slag!

Na de implementatie gaan wij direct aan de slag met het lanceren van de campagne. Wij houden jou altijd up-to-date over de recente ontwikkelingen, voortgang en prestaties. Wij optimaliseren continue waardoor de campagne alsmaar winstgevender zal worden.

Ben je klaar voor meer leads, klanten & opdrachten?

Check het zelf door het invullen van deze vragenlijst of neem contact met ons op.

Nu jouw kans, wil jij weten hoe dit voor jou kan werken?

Boek een Zoom call

of download direct de 30 leadgeneratie tips

gold-badge-color

Wij zijn er trots op dat Online Marketing Business Gold Partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals "as a Service" bedrijven en bedrijven actief in de GEO wereld.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

Meer weten?

Boek dan direct een gratis gesprek!