LinkedIn workshop Hilversum

Ondernemers in de regio Hilversum zijn ook voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Dat doen ze steeds meer via de bekende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat. De sales mogelijkheden die Linkedin biedt zijn helaas nog veel te weinig bekend en toch erg doeltreffend om je klantenbestand te laten groeien en zo dus je omzet. Maar hoe vind je nu precies nieuwe klanten via Linkedin? Je kunt deze kennis natuurlijk ophalen tijdens onze LinkedIn workshop Hilversum.

Linkedin workshop Hilversum

LinkedIn workshop

Groot netwerk
Linkedin is het populairste social network gericht op professionals. Wereldwijd telt dit snel groeiende netwerk 450 miljoen leden waaronder maar liefst meer dan zes miljoen Nederlanders. Het is dan ook dé tool om nieuwe klanten aan te trekken. De vele mogelijkheden die linkedin biedt zijn, verrassend genoeg, nog bij veel ondernemers te weinig of zelfs niet bekend.

Linkedin als zakenpartner
Met Linkedin als partner maak je dus gemakkelijk en snel contact met je juiste doelgroep. Daardoor is cold calling zelfs niet meer nodig en dat spaart tijd én dus ook geld. Om de vele mogelijkheden van Linkedin te benutten volg je best een linkedin workshop en/of een linkedin training. Er wordt zelfs regelmatig een cursus linkedin georganiseerd.Via Advanced Search kun je zelfs nieuwe klanten zoeken op bedrijfsnaam, doelgroep, functies en zoveel meer, maar niet op de grootte van een organisatie.

 

IN DE LinkedIn workshop Hilversum

MEER VERKOPEN DOOR OPTIMAAL GEBRUIK VAN LINKEDIN LEER JIJ:

  • Hoe jij een op sales gericht LinkedIn profiel opstelt
  • Hoe je sneller 1e en 2e graads contacten op te bouwen
  • Welke berichten werken om direct resultaat te boeken
  • Effectief leads te genereren en nieuwe klanten te werven
  • Strategie hoe je daadwerkelijk resultaat boekt

Voor wie is deze LinkedIn workshop?
Accountmanagers, sales professionals die echt sneller afspraken willen met potentiële klanten. Dus snel meer omzet en nieuwe klanten.

Wil je meer informatie over de LinkedIn workshop Hilversum bel naar 06-24235399 of meld je hier direct aan voor de workshop.