LinkedIn Leadgeneratie

U wilt snel meer nieuwe klanten dan is LinkedIn de oplossing. Met 5,5 miljoen leden is LinkedIn het grootste zakelijke social netwerk.

Veel b2b bedrijven maken nog niet optimaal gebruik van de mogelijkheden die LinkedIn biedt. Uiteraard kunt u via LinkedIn een baan vinden. U kunt het ook gebruiken om informatie over bedrijven te vinden. Bovendien kunt u kijken wie waar werkt, welke relaties iemand heeft, dit is weer interessant om zo te gebruiken als een member get member netwerk. Bovendien kunt u heel makkelijk contact maken met nieuwe relaties. U kunt het ook gebruiken als een CRM oplossing.

Hoe kun je dan via LinkedIn uw nieuwe klanten bereiken?

Een van de toepassingen is LinkedIn leadgeneratie is een ontwikkelde methode om via LinkedIn groepen persoonlijk contact te maken met members van deze groepen. Het voordeel van deze methode is dat u direct in contact komt met uw doelgroep. Het lid van de LinkedIn groep ontvangt zowel in LinkedIn een mail. Bovendien ontvangt de member ook een mail in de mailbox. De attentiewaarde is hoog en de response ook. Gemiddeld genomen ligt dit tussen de 10-15%.

LinkedIn leadgeneratie zorgt voor een hoog percentage van relevante leads van zakelijke contacten, die aansluitend eenvoudig zijn op te volgen.

 

Wil je snel meer leads? Download hier dan je gratis e-book.

Download hier je GRATIS e-book "Leer in 7 stappen hoe je sneller meer kwalitatieve sales afspraken krijgt via  LinkedIn"