LinkedIn leadgeneratie 

Wil je in contact komen met nieuwe klanten?

Online Marketing Business is een online growth agency gericht om ICT bedrijven te helpen aan meer leads, afspraken en omzet.

Dit doen we met ons LinkedIn Sales Acceleration Programma speciaal ontwikkeld voor b2b bedrijven.

Wat is het LinkedIn Sales Accellation Programma?

Het LinkedIn Sales Acceleration Programma is een programma waarbij wij ervoor zorgen dat je met maximaal met potentiële klanten via LinkedIn in contact komt. Wij leggen contact met je klant en deze leert jou kennen of is soms zelf geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek.

Je doet dit misschien zelf al regelmatig contact leggen via LinkedIn. Je merkt dat dit werkt maar ook veel tijd kost en om dit dagelijks te doen  lukt ook niet echt om 1000 en één reden. Wij doen dit werk voor jou en blijft gewoon doorlopen ook als je even geen zin hebt.  

 

LinkedIn advies -Wat doen we dan?

Wij gaan je helpen met het verhelderen van je propositie indien nodig, inrichten van de LinkedIn profielen, maken berichten,  en het verfijnen van de doelgroep om dan connectie verzoeken te sturen naar je doelgroep vanuit je LinkedIn, met opvolging berichten.

Doel is om afspraken te krijgen die uiteindelijk voor een deal zorgen.

Linkedin leadgeneratie 2019

 

Voor wie?

ICT Bedrijven die leads nodig hebben of die genoeg leads hebben maar die de conversie willen verhogen.

Bedrijven die merken dat LinkedIn veel meer te bieden heeft maar nog niet precies weten hier veel meer uit te halen.

Bedrijven die te weinig tijd hebben om dit zelf te doen.

Voorbeelden van bedrijven die LinkedIn inzetten:

Een bedrijf verkoopt detectie apparatuur voor GGZ en zorginstellingen. Zij wilden graag in contact komen met bestuurders. Deze zijn niet dagelijks aanwezig bij deze instellingen maar zijn wel verantwoordelijk voor aanschaf van dit soort apparatuur. Wij zochten de bestuurders van GGZ instellingen in Sales Navigator op en stuurde connectie verzoeken. Zodra deze geaccepteerd werden werd er een 2e bericht gestuurd met doel om eens een kennismakingsgesprek te voeren. 

Dit zorgde voor afspraken met bestuurders en deals.

Een bedrijf dat regelmatig ontbijtsessies organiseert wil in contact komen met informatiemanagers.  Wij stuurde deze mensen een connectie bericht en nadat zij dit geaccepteerd hebben een 2e bericht. Dit leverde meer aanmeldingen op voor de ontbijtsessies.

Een bedrijf dat chat en payment oplossingen aanbiedt wil in contact komen met alle decision makers binnen een corporate bedrijf. Wij hebben iedereen die binnen de doelgroep past en nog geen 1e connectie is een connectie verzoek gestuurd. Met doel om informatie te delen omtrent een oplossing die andere collega's hebben gebruikt en inzetten voor hun klanten. Inmiddels hebben vele al e-book gedownload en zijn er gesprekken geweest om tot deals te komen.

Wat kun je ermee bereiken?

Meer leads, afspraken en naamsbekendheid.

Hoeveel kost het?

Zie hier de prijzen van LinkedIn leadgeneratie prijzen

Ik wil vandaag starten!

 

LinkedIn leadgeneratie voor meer leads en afspraken.

Het kost de gemiddelde verkoper 6 uur om 1 afspraak te maken. En het grootste deel van die tijd is besteed aan prospectie.

LinkedIn leadgeneratie combineert alle prospectie taken, zodat je meer tijd overhoudt om klanten te bezoeken.

Ben je actief in de verkoop en wil je sneller leads en afspraken? Dan is het LinkedIn uitbesteden de oplossing. Het uitbesteden van B2B leadgeneratie bespaart je geld en tijd. Het in contact treden met leads is voor een eigen buitendienst relatief duur en arbeidsintensief. Je sales mensen horen bij potentiële klanten te zitten. Met onze LinkedIn leadgeneratie automation kunnen wij je helpen dit te realiseren.

Wil je eens weten hoe LinkedIn voor je business kan werken, ontvang nu LinkedIn advies?

Boek een Gratis Kennismakingsgesprek

footer-image-roundabout
footer-image-primarox
footer-image-Angarde
footer-image-eckoh