LinkedIn voor meer business

LinkedIn voor bedrijven

Heb je ooit gedacht, ik scrol nu door mijn LinkedIn profiel maar hoe kan ik hier nu business uithalen. Als je wilt weten welke mogelijkheden LinkedIn biedt? Lees dan verder en zie hoe LinkedIn je kan helpen....

LinkedIn is het grootste online social zakelijke platform van de wereld. In Nederland zijn er meer dan 6,5 miljoen mensen lid. LinkedIn biedt vele kansen voor zowel werknemers, werkgevers, sales mensen, kleine en grote ondernemers en werkzoekende. Wij gebruiken LinkedIn vooral om kansen te creëren voor zowel onze klanten. Bovendien krijgen wij regelen wij onze eigen business door inzet van onze LinkedIn leadgeneratie methode. Dit doen wij door het maken van connecties met onze doelgroep en dit zorgt voor kennismakingen met potentiële klanten. Daarnaast plaatsen wij geregeld posts en updates die er weer voor zorgen dat we onder de aandacht komen bij onze doelgroep in LinkedIn. hierdoor vergroten wij onze naamsbekendheid.

Andere blogs over LinkedIn:

LinkedIn workshop

Wat is LinkedIn

Hoe pas ik mijn password aan in LinkedIn

LinkedIn search filter

LinkedIn voor bedrijven

Meer verkoop door gebruik van Linkedin

LinkedIn search filter

Meer omzet halen door LinkedIn

LinkedIn taal aanpassen account

LinkedIn cursus

Wat is LinkedIn leadgeneratie?

Met LinkedIn leadgeneratie leggen wij contact met onze doelgroep via de connectie mogelijkheid die LinkedIn ons biedt. Als je weet wie je doelgroep is en je hebt een oplossing voor de behoefte van je klanten dan is LinkedIn een ideale manier om leads te verkrijgen.

Hoe doe je dan leadgeneratie via LinkedIn?

Het actief zijn op LinkedIn met klantenwerving als doel is onder meer mogelijk door je doelgroep te bestuderen en kijken waar zij actief zijn of op welke updates zij van andere reageren. Kun je hieruit opmaken dat zij zoeken naar een oplossing dan kun je contact leggen. Je kunt als je weet in welke fase zij zitten van hun koopproces inspelen op hun behoefte. In het e-book "leer in 7 stappen hoe je meer kwalitatieve afspraken krijgt via LinkedIn" krijg je stapsgewijs te zien hoe je leads kunt krijgen via LinkedIn. Het is gratis te downloaden.

Download e-book

Aan de slag met klanten generatie

Wil jij B2B klanten genereren via LinkedIn? Wij helpen bedrijven in verschillende branches zoals IT, Telecom, Detachtering met het verkrijgen van new business. Wij doen dit op 2 manieren via LinkedIn leadgeneratie en inbound marketing. In LinkedIn zoeken wij naar je doelgroep dit doen we nadat we samen hebben gekeken welk passend aanbod je hebt voor je klanten.

Heel belangrijk is dat je weet welk probleem jij oplost voor je klanten. Dan gaan we aan de slag om relaties te leggen in LinkedIn met het doel om een afspraak te krijgen. We kunnen je helpen met het leggen van contacten tot zelf de gehele uitvoering waarbij je alleen nog maar in de auto hoeft te stappen om naar de klant te rijden.

Restaurant en LinkedIn

Wist je dat je via LinkedIn ook nieuwe gasten in je restaurant kunt krijgen en dus nieuwe omzet zonder alle deal sites. Last minute restaurant deals utrecht of last minute restaurant deals Wok sissling. restaurant vandaag Utrecht wok.

Wil je eens verder praten hoe jij aan de slag kunt met acquisitie, boek hieronder dan een telefonische afspraak in.

Boek een Gratis consult

footer-image-roundabout
footer-image-primarox
footer-image-Angarde
footer-image-eckoh