Krijg direct meer leads via LinkedIn automation tool Joobi
Boek GRATIS demo

Verkoop 4 x zoveel Zonder dat je leads koopt. Dit werkt zelfs als je niet zo goed bent in koude acquisitie.

Als ondernemer wil je verkopen, toch?

Als je antwoordt - ja is lees dan verder je vind hier informatie over het (in)kopen of juist niet van nieuwe leads. Vaak blijkt dat je met een aantal kleine wijzigingen in je huidige online marketing al vele nieuwe mogelijkheden krijgt.

Je hebt goud in handen wist je dat?

Lees hier verder hoe dit voor jou kan werken. Verderop laat ik je zien wat je kunt doen.

Met een paar kleine wijzigingen meer leads

Kijk eens in je huidige klanten dbase wie je nog eens kunt benaderen bijv klanten die een paar jaar geleden gestopt zijn. 

Blue and White Abstract Technology LinkedIn Banner 2

B2B leadgeneratie voor meer klanten - dit mag je niet missen

Je kunt natuurlijk goede business leads kopen waarbij het belangrijk is om te kijken hoe deze gegeneerd zijn. Dit kan door deze bij leadgenerators in te kopen zoals bijv. KVK lijsten of andere business to business d-base aanbieders.

Natuurlijk kunnen deze ook via LinkedIn leadgeneratie en inbound marketing worden verkregen. B2B leadgeneratie zorgt voor meer groei.

Hoe je via je website en ip tracking software meer leads krijgt...

Als je een b2b website hebt, is er een mogelijkheid om via IP software die je op je site zet te zien welke bedrijven je website bezoeken. De kans is vrij groot dat de bedrijven die je website bezocht hebben op zoek zijn naar je dienst of product.

Het resultaat is dat je informatie verkrijgt van deze bedrijven.

Deze bedrijven kun je in LinkedIn opzoeken en daarbij de juiste contactpersoon van dat bedrijf, bijv CEO, CMO of it manager en hiermee kun je dan gaan connecten. Dit is dan weer een andere manier om aan leads te komen.

Test nu de IP tracking lead software gratis 14 dagen testen.

Leads door inzet van linkedin - dit werkt echt...

Door inzet van LinkedIn kan dit een stuk eenvoudiger. Je hoeft geen koude acquisitie b2b meer te doen. Je begint met het kijken welke doelgroep je wilt bereiken. Het beste is om dan in LinkedIn Sales Navigator aan te schaffen. Sales Navigator biedt geavanceerde filter mogelijkheden veel meer dan in de “gratis LinkedIn versie”. De extra filters die je hierin hebt zijn o.a.  

    • bedrijfsgrootte
    • Regio
    • Aantal jaren werkervaring
    • Functies en tags etc.

Bovendien kun je leads en bedrijven die interessant voor je zijn, opslaan in Sales Navigator. Zonder dat je nog met deze bedrijven of personen geconnect bent. Hoe doe je dit? En wat zijn de prijzen van LinkedIn Leadgeneratie?

Welke strategie moet je dan toepassen?

Warme leads kopen kan een onderdeel zijn van de b2b marketing strategie van een onderneming. Inbound marketing kan hierbij je bedrijf helpen. Het is altijd belangrijk om te kijken wat je doelstellingen zijn. Is het kopen van leads de oplossing of ga jezelf flink aan de slag om in contact te komen met de juiste doelgroep. Vaak ook wel buyer persona's genoemd - semi fictief persoon die het meest ideale persoon is waar je business mee wilt doen. Zie hier de prijzen van inbound marketing.

b2b leads inkopen om juist nu leads te krijgen

Hoe leg je dan contact?

Je kunt dit doen via de connectie button of via het sturen van inmails in LinkedIn. Als je inspeelt op de berichten die je leads delen en op de ontstane behoefte van je klanten dan is de kans groot dat je een kennismakingsgesprek kunt krijgen.

Hoe genereer je leads via linkedin?

LinkedIn biedt vele manieren om leads te krijgen. Een manier om leads te genereren via LinkedIn is om connectie verzoeken te sturen naar je doelgroep.

Deze manier van acquisitie zorgt voor relevante kwalitatieve afspraken.

Wil je eens weten hoe je sneller aan leads komt via linkedIn. Zie hier de linkedin leadgeneratie prijzen.

Download dan hier free e-boek "leer in 7 stappen hoe je eenvoudiger kwalitatieve afspraken krijgt via LinkedIn".

Wil je direct weten hoe jij sneller meer leads, afspraken en groei realiseert.

Boek hieronder dan een kennismakingsgesprek?

Wat mag een lead dan kosten ?

Laatst zei een klant "ik wil meer ambassadeurs" hoe ben je hieraan gekomen, vroeg ik? "door ooit een keer contact te hebben gelegd met hem". Oké, dus wil je meer ambassadeurs dan dien je dus veel contacten te leggen met de juiste doelgroep. 😀

Hubspot gratis CRM voor meer inzicht in je leads 

Wat vaak blijkt bij B2B bedrijven dat leads, contacten en klanten nog via excel of ander manieren worden bijgehouden. Dit kan natuurlijk, maar als je met meerdere lijsten werkt en ook nog je contacten op verschillende plaatsen hebt staan. Is de kans vrij groot dat je sales kansen laat liggen.

Je weet eigenlijk niet meer wat je hebt afgesproken, wanneer je iemand dient terug te bellen of welke mailtjes je gestuurd hebt. Uit eigen ervaring en van klanten die hier een systeem (CRM) voor gebruiken, blijkt dat zijn hier al vele nieuwe sales kansen halen.

Je krijgt reminders wanneer je een taak hebt toebedeeld aan een contact persoon. Je ziet in één oogopslag wat je die persoon hebt gestuurd of wat hij bijv een mail geopend heeft of als je dit hebt toegevoegd wat je met deze persoon hebt ontvangen.

Ik kan alleen maar zeggen wanneer je met CRM aan de slag gaat dat dit je helpt om eenvoudiger nieuwe business te krijgen.

Hieronder overzicht van dashboard Hubspot gratis CRM. Wil je eens verder praten hoe dit voor je bedrijf kan werken neem dan gerust hier contact op.

Hubspot CRM - gratis

 

Ja, ik wil een Gratis Brainstormsessie