Schermafbeelding 2018-06-19 om 14.55.32

Doel: maken afspraken voor sales director Pimarox Managed Service

Pimarox: Pimarox Managed Service levert organisaties maximale zekerheid en continuïteit op ieder deel van de ICT-infrastructuur. Op basis van een bewezen concept voeren professionals van Pimarox Managed Services verbeteringsslagen uit die een geoliede automatisering voor de klant garanderen.

Wat we doen?

LinkedIn netwerk vergroten door professionals door het leggen van relaties met CEO, COO, bestuurders scholen, facilitair manager in diverse branches bij bedrijven tot 250 werkplekken. Wij zoeken, filteren in Sales Navigator naar de juiste personen en sturen dan relevante gepersonaliseerde connectieverzoeken en boodschappen, zodra er reacties komen volgen wij deze zowel schriftelijk als telefonisch op. Om uiteindelijk afspraak te maken. Dus totale acquisitie ontzorging en B2B leadgeneratie.

Resultaat:

  • Pimarox komt met C-level audience aan tafel en is zelf minder tijd kwijt aan acquisitie.
  • Vergroten van het persoonlijke LinkedIn netwerk (target audience) van klant (naamsbekendheid) – groei netwerk met 27%
  • Omzet verhoging van 13% door LinkedIn acquisitie marketing

 

 

schermafbeelding-2016-09-16-om-13-37-10

“LinkedIn leadgeneratie heeft voor mijn bedrijf Deco DayLight binnen 2 maanden geleid tot meer dan 500 nieuwe contacten met de decision makers van mijn doelgroepen. Hieruit zijn niet alleen nieuwe leads en prospects voortgekomen, maar het heeft ook geleid tot vele orders en een exponentiële omzetgroei. Een aanrader dus voor ieder bedrijf dat op zoek is naar nieuwe klanten en omzetstijging”
Robert Versteeg, CEO Decodaylight B.V.

____________________________________________________________________

Staffjobs komt verder met online marketing business

 

Staffjobs heeft een nieuw concept voor Werving en Selectie in de Sales en Purchase branche. Zij werken met een besloten databank waarop kandidaten zich anoniem kunnen presenteren en waar werkgevers ongelimiteerd vacatures kunnen plaatsen tegen een vast tarief per maand. Voor Staffjobs zetten we LinkedIn Leadgeneration Software in om zeer doelgericht in contact te komen potentiële kandidaten en werkgevers.

 

____________________________________________________________________

laptops4all

Deze nummer 1 op het gebied van gebruikte en nieuwe computerhardware dankt zijn succes mede aan de online verkopen. Wij hebben sinds 2013 een aantal tools ingezet om dit resultaat te bereiken, waaronder Google Adwords, Facebook ads, LinkedIn ads, SEO, PPV marketing en E-mailmarketing. Het resultaat; een conversiestijging van gemiddeld 35%per maand.

 

____________________________________________________________________

Jibes

Jibes is een specialist in het oplossen van datagerelateerde problemen. Wij hebben hen ondersteund bij het opzetten van hun Online Marketing Strategie. (Uitvoering van een LinkedIn salescampagne en Google Adwords/remarketing campagne.

____________________________________________________________________

Maurice Reijmer van Quality Mentor

“In Januari 2013 presenteerde Online Marketing Busines mij het nieuwe Lead Generating systeem Lead Runner. Dit is een unieke oplossing in Linkedin om een vooraf gedefinieerde doelgroep in LinkedIn te bereiken, met een onderscheidende oplossing/propositie, liefst. Die heeft Quality Mentor, met de cursus Certified Ethical Hacker.

Op 25 Februari 2013 is Lead Runner geactiveerd. Conclusie : na een maand al € 9.000 omzet en meer dan 30 goede prospects. Geen van de prospects is/was een bekende van Quality Mentor. Het bezoek aan mijn profiel op Linked In is verhoogd van gem 30 personen per week, naar 250-300 personen per week. Een enorme toestroom van potentiele leads. We zijn zeer content met het resultaat van Lead Runner en zullen dit gaan inzetten voor meer producten/oplossingen en dus doelgroepen in LinkedIn. Naast een goed product, levert Online Marketing Business ook een super service, altijd bereikbaar (24×7) en zeer nauw ‘mee denkend’ met ons bedrijf/visie en klanten.”

Top Qualities: Geweldige resultaten, Deskundige, Waar voor uw geld.

____________________________________________________________________

Woonwinkel mikmak

 

Woonwinkel Mikmak is een gezellige woonwinkel in Apeldoorn met een webshop die vooral bezocht wordt vanwege hun aanbod van goedkope buffet- en vitrinekasten.

 

Na een Quickscan konden we hen concreet adviseren over online marketing en social media en hebben we SEO, Remarketing campagne, marktplaats ads, TweetserviceMKB en linkbuilding toegepast.

____________________________________________________________________

Schermafbeelding 2014-03-17 om 13.08.48Diverse pr- en online projecten op de corporate communicatie afdeling coordinatie en uitvoering o.a. intro internet op je mobiel, museum nacht, Nederlands Film Festival promotie digitale tv 

 

 
Boek hier een telefonische afspraak