HubSpot marketing Hub 

Is dé slimste en simpelste manier om meer leads te generen en deze te transformeren naar klanten? 

HubSpot Marketing Hub heeft alles wat jouw bedrijf nodig heeft voor winstgevende online marketing en sales. Het bevat alle essentiële tools om leads te genereren en deze om te zetten tot klanten.

Van blogs en e-mail marketing tot social media en SEO/SEA - alles is mogelijk in de HubSpot Marketing Hub!

Automatisch leads verzamelen via je website

Content is king. Jouw content zorgt ervoor dat je doelgroep jou interessant vindt.
Door bijvoorbeeld een sterk E-book komen deze potentiële klanten op jouw website. Vervolgens downloaden zij dit E-book, waardoor jij hen kunt benaderen en transformeren tot klant! Je kunt hierbij gebruik maken van formulieren, call to actions en livechats. Ook kun je A/B testen, zodat je ontdekt welke pagina's het beste werken en waarom!

E-mail marketing voor meer klanten

Waardevolle mails sturen naar je contacten en leads zorgt voor het allerbelangrijkste onderdeel binnen online marketing - aandacht. Door unieke invalshoeken te verzinnen en hen te voorzien van waardevolle informatie kan je hen op organische wijze transformeren tot klant. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden binnen de HubSpot Marketing Hub om dit te realiseren.

"If Social Media is the cocktail party, then email marketing is the ‘meet up for coffee’. The original 1 to 1 channel."
Erik Harbison

Automatiseer en personaliseer

Met de HubSpot Marketing Hub kom je meer te weten over je klanten. Zo kun je hen persoonlijk aanspreken en waardevolle, winstgevende processen automatiseren. Zo hou je tijd over om je klanten de service te verlenen die zij verdienen.

Wil jij ontdekken wat HubSpot Marketing Hub voor jouw bedrijf kan betekenen?

Kennismaken met HubSpot marketing Hub?

Boek direct hieronder een kennismakingsgesprek en wij leggen uit wat HubSpot marketing voor je kan betekenen.

PLAN DIRECT EEN GRATIS GESPREK

gold-badge-color

Wij zijn er trots op dat Online Marketing Business Gold Partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals "as a Service" bedrijven en bedrijven actief in de GEO wereld.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

Meer weten?

Boek dan direct een gratis gesprek!