HubSpot? 

HubSpot is dé slimme CRM software met een Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en CMS Hub. Hiermee kan je commerciële team je leads en klanten nog beter bedienen en je eigen organisatie sneller laten groeien.

Wat is HubSpot?

HubSpot is een CRM platform met marketing, sales automation tools op de inbound methode. Als gebruiker van het HubSpot platform bouw je aan een langdurige en betekenisvolle relaties met leads en klanten. Met Hubspot werken marketing, sales en service als één geoliede machine samen aan het binnenhalen én binnenhouden van klanten. Dit bestaat uit inbound marketing en inbound sales.

Oorsprong en gedachtegoed HubSpot

HubSpot is in 2004 ontstaan op de MIT, na een ontmoeting tussen toenmalig studenten Brian Halligan (huidige CEO)en Dharmesh Shah (huidige CTO). 

Brian Halligan hield zich bezig met go-to-market-strategie. Hij ontdekte dat consumenten heel goed werden in het blokkeren van interruptive marketing en van verkooptechnieken. De oude manier van verkopen werkte niet meer.

Dharmesh blog OnStarups maakte een grote groei door. Hij had zo goed als geen budget, maar had wel meer verkeer dan de grote bedrijven met professionele marketing teams

 Ze werden het eens: mensen willen geholpen worden, in plaats van aangevallen door marketingmensen. Het marketing- en verkoopproces moest menselijker. Vanuit die gedachtegang werd HubSpot opgericht.

Vandaag de dag zijn meer dan 100.000 bedrijven aangesloten bij HubSpot.

Waarom kiezen klanten voor HubSpot?

  • Beter inzicht in klanten data
  • Alle contacten in een helder en eenvoudig CRM
  • Geagendeerde taken en processen
  • Adverteren op LinkedIn - Facebook - Instagram 
  • Alle marketing- en commerciële acties in één platform
  • Integratie mogelijkheden met meer dan 500 applicaties

De prijzen van HubSpot

Zie hier de prijzen van HubSpot. Naast deze prijzen kun je ook gebruik maken van een partij net zoals Online Marketing Business die helpt met implementatie en uitvoering van online marketing en sales campagnes. Bovendien kunnen wij helpen met HubSpot CRM onboarding.

Hoe werkt HubSpot

Bij HubSpot draait het om de volgende drie zaken;

  1. Optimaliseren klantreis 
  2. Marketing- en sales processen optimaliseren 
  3. Klanten helpen op basis van data

Voor wie is het HubSpot CRM platform?

Het HubSpot ecosysteem bevat vandaag de dag een scala aan functionaliteiten voor drie afdelingen binnen jouw organisatie namelijk:

Kennismaken met HubSpot?

Boek direct hieronder een kennismakingsgesprek en wij leggen uit wat HubSpot in Nederland voor je kan betekenen.

PLAN DIRECT EEN GRATIS GESPREK

gold-badge-color

Wij zijn er trots op dat Online Marketing Business Gold Partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals "as a Service" bedrijven en bedrijven actief in de GEO wereld.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

Meer weten?

Boek dan direct een gratis gesprek!