Diensten

Online Marketing Business de diensten

Online Marketing Business heeft inmiddels voor verschillende bedrijven succesvol de online marketing verzorgt. LinkedIn, met de grote zakelijke dbase die zij hebben is het kanaal om snel nieuwe contacten te leggen met nieuwe klanten. Hierbij draait het natuurlijk helemaal welke oplossing of behoefte je kunt vervullen van uw klanten. Wij hebben voor LinkedIn gekozen om de  u om hier resultaat mee te boeken. Uiteraard gaan daar nog een aantal stappen aan vooraf om dit goed uit te kunnen voeren. Vandaar dat wij dit in een stappenplan hebben vastgelegd. Zodat uw en kans van slagen nog groter wordt. 

Stappenplan linkedin Leadgeneratie

Wij bieden een stappenplan aan waarbij wij graag willen weten welke oplossing of behoeften uw producten of diensten bieden aan uw toekomstige klanten. Als wij dit weten kunnen wij heel gericht in LinkedIn de doelgroepen zoeken. Daarna gaan wij deze doelgroep op onze speciale manier benaderen. Als hier reacties komen, meestal 20-50% benaderen wij deze telefonisch om afspraken te maken. Uw agenda wordt dan door ons gevuld.

Naamsbekendheid vergroten via tekstvideo

Het vergroten van naamsbekendheid levert ook een belangrijke bijdrage om uiteindelijk business te genereren. Wij doen dit door het maken van tekstvideo’s. Video heeft een belangrijke impact voor je business. Klanten lezen nauwelijks nog maar vinden het nog wel interessant om een video te bekijken. Wij zien dan ook veel meer views en likes als je video deelt in je netwerk. Wil je eens weten hoe dit voor jouw business eruit ziet? of wil je nu daadwerkelijk afspraken die scoren? Klik dan hier of bel 06-24235399

>