Online Marketing Business de diensten

Online Marketing Business heeft inmiddels voor verschillende bedrijven succesvol de online marketing verzorgt. Wij zien dat bedrijven vaak al veel leads en afspraken hebben maar dat de conversie achterwege blijft. Dat tijd en effectiviteit een belemmerende factor is. Wij helpen organisaties met het structureren van proces, tools en strategie.  Hier hebben wij een aantal diensten aan gekoppeld die zowel als dienst kunnen worden afgenomen of in een pakket. individuele het sales- en marketing proces kunnen ondersteunen.  De diensten zijn o.a. LinkedIn leadgeneratie, video prospecting, IP tracking om bedrijven te herkennen, inbound marketing gekozen omdat je hier snel het gewenste resultaat mee kunt boeken. Uiteraard gaan daar nog een aantal stappen aan vooraf om dit goed uit te kunnen voeren.

Vandaar dat wij dit in een stappenplan hebben vastgelegd. Zodat de kans van slagen nog groter wordt.

Wil je ook afspraken met beslissers?

Ja, ik wil een Gratis Brainstormsessie

Stappenplan linkedin Leadgeneratie

Wij bieden een stappenplan aan waarbij wij graag willen weten welke oplossing of behoeften je producten of diensten bieden aan je toekomstige klanten. Als wij dit weten kunnen wij heel gericht in LinkedIn de doelgroepen zoeken. Daarna gaan wij deze doelgroep op onze speciale manier benaderen. Als hier reacties uit voortkomen, meestal 30-50% kun je deze zelf benaderen. Wij hebben ook nog een andere dienst waarbij wij deze reacties tegen een verhoogd tarief nog telefonisch voor je kunnen opvolgen. Wij maken dan de afspraken voor je.

Je agenda wordt dan door ons gevuld en jij kunt je geheel bezighouden met de sales.

Wil je ook afspraken met beslissers?

Ja, ik wil een Gratis Brainstormsessie

Naamsbekendheid vergroten via persoonlijke video

Het vergroten van naamsbekendheid levert ook een belangrijke bijdrage om uiteindelijk business te genereren. Wij doen dit door het maken van tekstvideo’s. Video heeft een belangrijke impact voor je business. Klanten lezen nauwelijks nog maar vinden het nog wel interessant om een video te bekijken. Wij zien dan ook veel meer views en likes als je video deelt in je netwerk. Wil je eens weten hoe dit voor jouw business eruit ziet? of wil je nu daadwerkelijk afspraken die scoren?

Wil je ook afspraken met beslissers?

Ja, ik wil een Gratis Brainstormsessie

0 (5)

Tom Spoor - Founder Online Marketing Business

Meer info:

E-mail: tom@onlinemarketingbusiness.nl

Telefoon: 0031 (0)6-24235399

linkedin_legacy_color-1

download
footer-image-primarox
download (1)
footer-image-eckoh