LinkedIn cursus - B2B bedrijven

  Vergeet cold calling en verwelkom de perfecte manier van inbound marketing door LinkedIn als onderdeel van je marketing- en sales strategie te gaan gebruiken. Ben jij benieuwd hoe je LinkedIn hiervoor kunt inzetten? Lees dan verder en ontdek alles over onze speciale LinkedIn training.

  LinkedIn voor bedrijven wordt namelijk steeds populairder en is dan ook de manier om potentiële klanten snel en gemakkelijk te bereiken, leads en naamsbekendheid te generen én je omzet te verhogen.

  LinkedIn cijfers:

  Linkedin-for-Content-Marketing

  Het blijkt nog steeds dat LinkedIn een van de grootste zakelijk social media kanalen is die door B2B marketeers wordt ingezet. Als bedrijf mag LinkedIn dan zeker niet ontbreken in de social media mix.

  Waarom een LinkedIn cursus?

  Veel mensen denken dat LinkedIn vooral geschikt is om contact te onderhouden met (oud)collega’s en studiegenoten. LinkedIn is echter veel meer dan dat, en een ware onontdekte schat voor ondernemers. LinkedIn is namelijk hét up to date zakelijke netwerk om (internationale) connecties te verkrijgen en meer uit je business te halen. De LinkedIn training is dan ook ontworpen voor alle bedrijven die cold calling en alle traditionele marketing- en communicatiestrategieën zat zijn, en LinkedIn willen inzetten als onderdeel van inbound marketing, als sales strategie of om nieuwe klanten te werven. Tijdens de cursus linkedin voor bedrijven komen onder andere deze onderwerpen aan bod, en leer je alle ins- en outs over LinkedIn. 

  Hierdoor zul je alle geheimen over LinkedIn ontdekken en al snel merken dat LinkedIn hét antwoord is op de behoeftes binnen jouw business.

  LinkedIn en marketing training

  Vind jij het lastig om je potentiële doelgroep te bereiken?

  Besteed jij dan ook te veel tijd aan cold calling en andere tijdrovende klusjes?

  Ontdek dan tijdens de cursus hoe dit gemakkelijk kan via b2b training LinkedIn zonder gebruik te hoeven maken van de traditionele en afgezaagde marketing strategieën! LinkedIn workshop voor sales en marketing medewerkers is de ideale manier om online marketing en inbound marketing te combineren.

  Tijdens de LinkedIn en marketing training komt dan ook aan bod hoe je LinkedIn kunt gebruiken voor verschillende marketing doeleinden.

  Denk hierbij aan onderwerpen als:• Hoe laat ik mijn (bedrijfs-)profiel op LinkedIn eruit springen?• Hoe creëer en promoot ik interessante content voor de doelgroep via LinkedIn?• Hoe genereer ik meer leads en naamsbekendheid?

  De LinkedIn cursus is dan ook een interessante combinatie van een LinkedIn online marketing en inbound training.

  LinkedIn en sales training

  Wil jij meer omzet creëren maar vind je het lastig om in contact komen met de juiste mensen binnen een bedrijf? Of wil jij graag meer online sales generen maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Dan klinkt meer omzet generen via LinkedIn waarschijnlijk als muziek in jouw oren. Tijdens de LinkedIn workshop en sales training wordt besproken hoe je LinkedIn eenvoudig en snel kunt gebruiken om in contact te komen met de decision makers binnen het bedrijf en potentiële klanten.

  Daarnaast worden onderwerpen besproken als:• Hoe vind je strategisch en effectief nieuwe klanten?• Hoe boek je interessante resultaten op de lange termijn?• Met welke berichten kom jij to the point ?• Hoe zorg je dat jouw bedrijfsprofiel sales gericht wordt?Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens de cursus LinkedIn en helpen jou om je sales te verhogen!

  LinkedIn: meer dan alleen een beetje netwerken

  De cursus LinkedIn is de perfecte training voor iedereen die meer met LinkedIn wil doen dan alleen een beetje gezellig netwerken met (oud)collega’s en studiegenoten.

  LinkedIn biedt namelijk een oplossing voor verschillende behoeftes en wensen in je bedrijf, en kent veel interessante trucjes die jij én je concurrenten waarschijnlijk nog niet ontdekt hebben.

  Maak van je LinkedIn pagina dus een succes, en genereer leads, nieuwe klanten en hogere omzet met behulp van de LinkedIn cursus. LinkedIn is voor bedrijven dé onmisbare marketing en sales tool die nog veel te vaak onderschat wordt.

  Boek dus snel de LinkedIn training, en ontdek hoe LinkedIn jouw bedrijf nog succesvoller kan maken.

  Schrijf je nu in!