Basic search in LinkedIn

Basic search in LinkedIn biedt de mogelijkheid om in de zakelijke dbase van LinkedIn te zoeken naar mensen, artikelen, gelijk gestemden in groepen, bedrijven. Inmiddels heeft LinkedIn meer dan 450 miljoen members in hun netwerk.

Bovenin je LinkedIn profiel vind je LinkedIn zoekbalk zie hieronder voorbeeld.


Waar kun je de basic LinkedIn search voor gebruiken

Afhankelijk van je doel biedt de basic LinkedIn search verschillende mogelijkheden. Je kunt dit o.a inzette om je voorbereiden op je sales gesprek, informatie vinden van je concurrent, een nieuwe baan vinden, leads voor je business of om je naamsbekendheid te vergroten.

Speciale LinkedIn functies overzicht pagina’s 

LinkedIn heeft een alfabetische overzicht pagina waarbij je kunt zoeken op functienaam, bedrijfsnaam of regio. Deze overzichts pagina’s geven een goed beeld van welke functies er zijn ideaal voor recruiters maar ook voor sales mensen. Afhankelijk van je doelstelling kun je de mensen, bedrijven of banen zoeken.

Sommige filters zijn in de nieuwe versie van LinkedIn niet meer beschikbaar, deze zijn wel terug te vinden en te gebruiken in Sales Navigator. Te denken valt onder andere de postcode, radius locaties filters, bedrijfsgrootte.

Onafhankelijk online marketing adviseur. De kennis die ikzelf vergaard heb over "hoe je online meer kwalitatieve leads kunt krijgen " om deze over te dragen aan mensen en bedrijven om zo voor hen het maximale uit hun business te halen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>