Linkedin leadgeneratie in Laren, Blaricum of Amsterdam

Wij horen vaak “als we maar aan tafel komen met nieuwe klanten dan komt het wel goed”.

Maar ja om aan tafel te komen daar hebben de meeste ondernemers geen tijd voor of vinden het lastig om constant te hunten naar nieuwe klanten.

Wij niet, wij vinden het leuk om in contact te treden met nieuwe prospects. Inmiddels hebben wij met onze vele jaren ervaring van online marketing en telemarketing een LinkedIn new business manier ontwikkeld. Deze methode zorgt bij onze klanten voor hoge conversies voor zowel afspraken als sales.

Wil je weten hoe dit voor jou zou werken?

Neem nu contact op of bel naar 06-24235399.

Wie is Online Marketing business?

Online Marketing Business is gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve afspraken met decision makers in branches zoals IT, Logistiek, Machinery, PR, detachering, Telecom, beveiliging etc. Dit doen wij door gebruik te maken van een door ons ontwikkelde LinkedIn leadgeneratie methode. Met deze methode bereiken wij hoge conversies van 40 – 60% voor onze klanten.

Onze werkwijze

Voordat wij starten met de LinkedIn leadgeneratie acties willen wij weten wat je doelstellingen zijn. Daarnaast horen wij graag wat de toegevoegde waarde van jouw producten of diensten, voor andere bedrijven is. Ook is je onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten, belangrijk voor ons. Zodra dit helder is gaan wij gezamenlijk op zoek naar jouw juiste doelgroepen en de bijbehorende decision makers. Vervolgens starten wij met het maken met de 1e connectie verzoeken op LinkedIn.
Na een aantal dagen sturen wij de nieuwe connecties een 2e gepersonaliseerd bericht.
In 95% van deze acties ontstaan hier reacties, deze volgen wij zowel schriftelijk als telefonisch op. Dit leidt tot een hoge score op het gebied van kwalitatieve afspraken voor onze klanten.

linkedin leadgeneratie