Najaar LinkedIn workshop – (effectief inzetten LinkedIn om leads te genereren)

Het najaar komt er weer aan en wat is nu mooier om in de laatste maanden van het jaar je business een boost te geven. Wij organiseren dan ook een aantal LinkedIn sales workshops. Tijdens deze LinkedIn workshop leer je hoe je LinkedIn echt  kunt inzetten om aan nieuwe klanten te komen. Met de opgedane kennis kun je in de laatste maanden van het jaar nog een flinke omzet spurt maken.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor sales in zijn bedrijf. 

LinkedIn is het populairste social network gericht op professionals. Inmiddels heeft LinkedIn wereldwijd meer dan 450 miljoen leden in Nederlands meer dan 6 miljoen. Dit populaire zakelijke social media middel is een uitstekende tool om prospects te krijgen. LinkedIn wordt nog onderschat maar biedt ongelofelijke mogelijkheden.

Inhoud workshop:

1. Inleiding: waar begint de zoektocht van je klant en hoe zien zij jou?

De rol van de klant is veranderd. Door social media heeft iedereen een stem gekregen. Dit heeft direct invloed op jouw organisatie. Wat heb je er voor nodig om Social Business te realiseren? Welke oplossingen bied jij voor je klanten?

2. Fix the Basics

Leads komen niet vanzelf binnen. Schieten met hagel is niet effectief en is kostbaar. Om online leads te genereren moet je de basis op orde hebben.

3. LinkedIn Marketing Solutions

Welke marketing oplossingen biedt LinkedIn en hoe zet je deze in om je potentiële klanten te vinden en uiteindelijk te converteren naar leads?

4. LinkedIn Sales Navigator

Naast marketing oplossingen biedt LinkedIn ook Premium Accounts voor sales. Hoe werkt dit en hoe kun je de Sales Navigator nu effectief inzetten, in combinatie met je marketing campagnes?

5. Content

Relevante content is essentiëel voor conversie. Welke content heb je nodig en hoe zet je deze in?

6. Analytics

Hoe meet je of de investeringen gerechtvaardigd zijn?

7. Tips & Tricks

Leerdoelen:

Leer hoe je als sales verantwoordelijke echt de kracht van LinkedIn kunt gebruiken om leads en business te genereren. ​​

Wat zijn de kosten?

Duur: 3 uur
Aantal deelnemers: min. 2 en maximaal 10

Data:

dinsdag 24 okt                          14.00 – 17.00 uur

do 16 nov                                   14.00 -17.00 uur

Locatie: HNK, Burgemeester Stramanweg 102

Amsterdam

Prijs: € 199,- p.p exclusief btw

Selecteer hieronder een datum dat je de LinkedIn workshop wilt volgen.

Meld je hieronder aan voor de Najaar LinkedIn workshop