Linkedin Leadgeneratie

Herken je dit?

-Je haalt nog niet het gewenste sales resultaat?

-Je vindt koud bellen helemaal niets?

-Of vanwege “de waan van de dag” heb je helemaal geen tijd voor opvolging?

Dan is LinkedIn lead generatie de oplossing. Online Marketing Business weet exact hoe hoe wij de juiste doelgroep moeten aanspreken. Hierdoor is het mogelijk om voor je met de juiste boodschap actief afspraken en nieuwe klanten te genereren.

Via Linkedin Leadgeneratie kun je een relatie opbouwen met je huidige en of nieuwe klanten en deze nog beter leren kennen? Wil je echter ook nieuwe markten bereiken? Vanzelfsprekend sta je ook open voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten zijn altijd welkom en helpen je met de groei van je bedrijf. In de wijde wereld liggen er dan ook volop onbenutte mogelijkheden in de vorm van Linkedin leadgeneratie. LinkedIn is de grootste zakelijke zoekmachine wereldwijd. Nederland heeft maar liefst 5,4 miljoen linkedIn profielen. Waarbij er meer dan 150.000 bedrijfsprofielen zijn. Deze cijfers stijgen nog dagelijks.

Wat kunt je doen met Linkedin Leadgeneratie?

Je kunt je potentiële klanten volgen in LinkedIn en als je klant nog geen lid is van uw LinkedIn netwerk uitnodigen voor in je netwerk. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in o.a interesse gebieden, een verandering van baan, jubileum, verjaardag of andere interessante informatie die je kunt gebruiken. Deze informatie kan voor je een aanknopingspunt vormen om contact op te nemen. Dit kan heel eenvoudig in LinkedIn. Uitleg hoe je makkelijk in contact komt met een 2e of 3e connectie. 

Optimale Linkedin leadgeneratie

Wil je de volgende stap maken en weten waar je mogelijkheden liggen? Wil je effectieve en eigentijdse LinkedIn leadgeneratie inzetten? We leven in het digitale tijdperk en de marktbenadering past zich in rap tempo aan. Ontdekken waar mogelijkheden liggen en wie je nieuwe klanten kunnen worden, is nog nooit zo inzichtelijk en meetbaar geweest. Met de juiste LinkedIn leadgeneratie weet je exact wie je kunt benaderen en hoe je je doelgroep gericht bereikt. En als je weet hoe je je doelgroep kan bereiken, dan is de uiteindelijke conversie meteen een stuk eenvoudiger. Wil je ook makkelijk in contact komen met je doelgroep via LinkedIn? Kijk dan hier hoe wij door het sturen van gepersonaliseerde sales berichten in LinkedIn groepen een gemiddelde response rate realiseren van 15-20%. Indien je een link toevoegt in het sales bericht naar je website. Kun je door het een retargeting campagne opzetten nog hogere conversie behalen.

LinkedIn Leadgenerator: modern en effectief

Wil je inspelen op de moderne mogelijkheden en je leads gericht kunnen benaderen? Net als uzelf groeien ook je leads mee met de moderne online mogelijkheden. Een van de meest effectieve vormen van hedendaagse leadgeneratie is dan ook de inzet van het zakelijke platform bij uitstek: LinkedIn. Niet geheel verrassend als we ons bedenken dat LinkedIn bijna 5 miljoen Nederlandse gebruikers kent. Onze LinkedIn Leadgenerator beweegt flexibel mee en maakt optimaal gebruik van het huidige online gedrag van je doelgroep.

» Ben je op zoek naar effectieve leadgeneratie, onderbouwd met glasheldere data? Nadat je precies weet wie je potentiële klanten zijn, ben je beter in staat om deze gericht te benaderen. Onze LinkedIn leadgenerator methode zorgt voor de juiste terreinafbakening.

Meer weten? We helpen je graag op weg en zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil weten hoe ik meer leads krijg.